informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 18.04.2005 14:15

souvislosti

Pozdrav z Trutnova -

Boreček: moje třetí narozeniny - No jo, už je to tak - v neděli 25. února...

Boreček: z výletu do Jičíněvse - Napsal jsem vám, jak probíhal náš výlet do...

Deníček maminky Nikolky a B týmu - Ahoj! Rozhodla jsem se, že Vám budu...

Štěňátka jsou na světě - V noci z 24. na 25. února 2004 se mamince...

Kompromitující fotky Niky - Fotky naší malé šampionky v 50. dni březosti.

Oslava narozenin B týmu

V sobotu 16. dubna 2004 se do Jičíněvse sjela štěňátka z B týmu, aby zde společně oslavila (alespoň dodatečně) své první narozeniny. Přijeli Lištičky a Bauki, Lucka a Bak a Tomáš s Terezkou a Boreček. Oslavy se tedy neúčastnil pouze Batík pro pracovní povinnosti svých pánečků.

Celá akce započala něco po 10 hodině ráno, kdy se smečka začala sjíždět. kromě oslavování a mlsání bylo v plánu i obdivování krásných štěňátek z C týmu - jejich maminka Lotynka byla také náležitě pyšná.

Počasí blokrásné, a tak jsme celý den strávali venku na zahradě a bylo to moc fajn. Ikdyž pejskům se asi nejvíc líbilo všechno to jídlo, které pánečci přivezli o které mohli žebrat.

Protože všichni zúčastnění byli líní jako vši, nekonala se tentokrát žádná bojovka, ba ani dokonce vycházka do lesa (hhlavním oficiálním důvodem je to, že začíná doba klíšťat, ze kterých mají někteří účastníci přímo panickou hrůzu), ale vše probíhalo v klidném a odpočinkovém tempu, což bylo také moc fajn.

Z akce je i spousta foteček, které si můžete prohlédnout níže - nafotil je jednak páneček Borečka Tomáš a jednak panička Baukis Markéta.

A co říci závěrem? Všichni už se těšíme na další setkání v Jičíněvsi a doufáme, že se vše vydaří tak perfektně, jako tentokrát.


 

Komentáře

  1. Ambrička a jej smečka · 19.04.2005 17:27

    N tééda, Vy ste sa mali fááájn. Vám normálne závidím. Škoda, že ste tak ďaleko. Prišla by so sa aj ja pozrieť čo dobré ste dostali k narodkám :)

  2. Jana · 19.04.2005 15:43

    A bylo to moc super, všem děkuji za účast. Doufám, že se nám to podaří brzo znovu zopakovat

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: