informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 14.02.2007 21:42

souvislosti

Radostné očekávání -

Bubla: moje dcera Cora má štěňátka - 17. května se mojí dceři Coře narodily...

Bubla: žhavé zprávy z Jičíněvse - Po návratu z velké výstavy v Anglii jsem byl...

Velký výlet do ostrovní země... - Velké povídání z velkého výletu Bubly až...

Řeka Acherón - jméno pro našeho Bublu - Krátké povídání o původu oficiálního...

BZH Hlavenec, 29.10.2006 - Článek o průběhu BZH v Hlavenci, kterých...

Bubla má další potomky - 22. července se v chovatelské stanici Ithaka...

Novinky z Izraele - Fotky Bublova potomka žijícího až v...

Malá Bublátka - Fotky potomků našeho Bubly z chovatelské...

Výstavní řádění - Minulý víkend byl náš Bubla na NV v...

Žanetka: pár řádek pro mého taťku

Zdravím svého taťku Bublu a samo taky jednu z našich nejoblíbenějších smeček :-)) Mé jméno je Elektra Ithaka Bohemia, ale slyším na jméno Žanetka. 9.12.2004 byl ten den D kdy sem se narodila jáááá :-D a mí sourozenci :-) Moje maminka je O.K. Rapa-Nui a tatínek samozřejmě Bubla :-)

V klídku jsem si hrála, okusovala se a závodila kdo bude dřív u papaníčka se svými sourozenci (mimochodem hlavně se svou sestřičkou Eli :D), kdy někdy kolem začátku ledna přijely jedna trošičku starší a dvě mladší dámy … Zaslechla jsem něco o tom, že už jedno štěňátko od mojí maminky mají a že mě viděly na internetu a že se jim tuze líbím, přiznám se že mě docela zaujaly tak sem se teda vyškrábala a šla se na ně podívat, ani jsem nestačila dojít a už sem lítala ve vzduchu a dostávala pusinky a slyšela něco jako ,, jéééé ta je krásnáááá,, (no tak to sem jim samozřejmě nevyvracela že :-D ) Jenže pak zase odjely, tak sem se vrátila ke své rodince a vše pokračovalo jako dosud.

Jenže uplynul měsíc, přesně to bylo 5.února a byly tam zase!!! Tentokrát přijela paní nejstarší a nejmladší, všimla jsem si, že prostřední chybí .. No čekala jsem, že to proběhne jako minule ale omyl!! Představte si, že si mě normálně odnesly uuuplně pryč!! Vzhledem k tomu, že byla velká zima, tak jsem venku byla poprvé, to vám byl šok! Ještě mě posadily s nejmladší paničkou do takový věci na kolečkách a odjížděly jsme od maminky pryč. Samozřejmě, že jsem dala dostatečně najevo, jak se mi to nelíbí, celou cestu jsem plakala a bránila se, jenže mi to nepomohlo .. Pak jsme zastavily a paničky si mě nesly do nového pelíšku (na jejich obranu musim říct, že pro mě v té věci na kolečkách měly připravené hračky a celou cestu na mě mluvily, abych se uklidnila ale kdepak, nejmenuju se Elektra pro nic za nic!!)

Jenže to nebylo všechno, když jsme vešly do toho nového pelíšku, čekalo na mě další překvápko, nebyla sem totiž první bígl který tam kdy vstoupil!! Panička mě postavila na zem, já si sedla a koukala, nejprve sem zahlídla tu prostřední paničku ale hned za ní vyšlo cosi co vypadalo jako já, jen větší a chyběla tomu jedna barva !! Dozvěděla jsem se, že se jmenuje Sherry a je to moje starší ségra, mamku má stejnou, jen s tatínkem se lišíme a ta barvička jí prý chybí schválně, to tak u bicolorků prý bývá. Teda ale musim říct, že jestli já byla překvapená tak Sherry byla přímo v šoku. To víte, prý do té doby byla zvyklá na to, že má pelíšek jen ona, pamlsky taky dostává jen ona a najednou si tam takhle příjdu já.

I když to tak nevypadalo, tak jsme se se Sherrynkou skamarádily rychle, téměř okamžitě jsme si začaly hrát a já tak honem zapomněla, že sem vlastně chtěla smutnit. Tak se z nás stala nerozlučná dvojka, všude pěkně spolu, řádění venku jak doma, no co nám chybělo? Kamarádi!!! A ty jsme našly ve chvíli kdy jsme potkaly smečku ze Strašnic, následně Anynku, ke který časem přibyla malá Jackie a samozřejmě smečku z Plzně. Od tý doby jezdíme všude možně a pořááád spolu řádíme, prostě super :-)

Ale ani to ještě nebylo všechno! Panička dlouho přemýšlela o novém přírustku do rodiny, ale určitě nečekala, že příjde tak rychle, jednou potkala rodinku která u sebe měla 5-ti týdenní štěně, který se hodně podobalo bíglovi, nechtěli ho a tak ho panička okamžitě brala, no a vyrostl nám z toho Mikey, panička mu říká biterrier, protože je to takový spojení bígla s terrierem. V tomto případě jsem pro změnu byla v největším šoku já, byla sem zvyklá na svoje takový prvenství, který jsem si tak trošičku vydobyla, takže si dovedete představit jak mě příchod Mikeyho rozhodil, dávala sem mu na začátku docela zabrat, ale stejně jako si Sherrynka zvykla na mě, já si zvykla na prcka, takže už nejsme nerozlučná dvojka, ale trojka :-)

Musím říct, že jsem moooc ráda, že jsem narazila zrovna na tuhle rodinku, všechny paničky nás mají rady, ale nejvíc se nám věnuje panička prostřední, stará se o nás, chodí s náma na dlouhé procházky do parku, kde nás učí jak poslouchat a že už nám to jde, dřív se s náma panička bála chodit bez vodítka ale dneska už nás v parku nebo v přírodě pustí protože ví že zavolá a mi přiběhneme (no občas to trvá trošičku dýl, to je když na zemi najdeme něco co je zrovna zajímavějí než přivolání :D) a hlavně s námi jezdí pravidelně na výlety a večer, když už všichni spinkaj si nás potichu zavolá a všichni tři si vlezeme pěkně pod peřinku a spinkáme :o))

PS: Zde je na ukázku taky pár foteček, :-))


 

Komentáře

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: