informace

Zadal: Jana Malíková, 21.06.2007 20:52

souvislosti

Mimina 3 mesice -

Siki: u východočeského moře -

Lilly: malá velká rekapitulace -

První výstava roku 2008 - 11. ledna 2008 jsme se zúčastnili výstavy v...

Zipík: můj Silvestr 2007 - Zipík - vnuk naší Čenynky - nám napsal,...

Nový rok 2008 v Jičíněvsi - Aneb "jak na Nový rok, tak po celý...

Silvestr 2007 v Jičíněvsi - Jak jsem strávili poslední den roku 2007? To...

Vánoce 2007 v Jičíněvsi - Ahojky všichni, vánoce jsem si užili...

Velká oslava s výletem - V sobotu 15. prosince se naše smečka spolu s...

Výlet do Bystřice za Diankou a Erikem -

Bubla: z naší dovolené v Chorvatsku

Pátek 8.6.2007

Panička se nám zdržela v Praze a tak jsem z Jičíněvse vyrazili až po oběě a uháněli směrem Brno, kde na nás čekala druhá výprava z Bystřice. Jana + Zdeňka + Erik + Dianka. Po bouřlivém přivítání jsem udělali první fotky a vyrazili směr Rakousko. Kolem 21 hodiny jsme konečně byli v tom státě s názvem Chorvatsko a před sebou jen cestu do hotelu a spánek.

Sobota 9.6.2007

Budíček byl vzhledem k pozdní večerce nějak brzo. Paničky utekly na snídani a my si ještě schrupli a pak to zase začalo. Honem do auta, pak honem z auta a výýýýstava. Jó a tam já už jsem to znal, byl jsem tam minulý rok hned dvakrát a dokonce jsem vyhrál :o))

Panička Jana byla trochu rozčílená, zjistila, že musí pobíhat z kruhu do kruhu a ještě z haly do haly. A ještě ke všemu, když vystavolala mě, tak už měla vystavovat Rubynku a když vystavolala Rubynku, tak měla být v kruhu s Hudlou. No prostě paráda. Tak panička zastavila posuzování a běhala :o))

Ale výsledky stojí za to, co říkáte??

A pak malé občerstvení - šampusek - auto a hrrr na velkou dálnici a cesta až do noci. Jak si tak jedeme tmou, tak panička najednou otevřela okna a já cítím něco divného - voda, ryby, vítr. A pak jsme uviděli moře, lodě, jachty, hospůdky a v neposlední řadě náš domeček a pana domácího.


 

dovolená... >

Komentáře

  1. Bubla · 27.06.2007 20:53

    No a to to není tak daleko a mjí moc rádi pejsky :o)

  2. Forsynka · 27.06.2007 20:24

    No teda páááni, vy jste si to krásně všichni užili, páníčci i pesani! Dovolená super, výstava - gratuluju jí i moje smečka, pa pa Fors. Jo a mamíííí, pac a pusu

  3. Torpéda ze Strašnic · 25.06.2007 09:54

    teda smečko, tak podle foteček ste si užíli báječnou dovolenou :) .... koupáníčko, slunění a relaxík prostě dovolená jak ma bejt .... to bychom taky brali ;-) ... a samo gratulujem ke krasným umístěním na výstavičce :)

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: