informace

Zadal: Jana Malíková, 21.06.2007 20:52

souvislosti

Mimina 3 mesice -

Siki: u východočeského moře -

Lilly: malá velká rekapitulace -

První výstava roku 2008 - 11. ledna 2008 jsme se zúčastnili výstavy v...

Zipík: můj Silvestr 2007 - Zipík - vnuk naší Čenynky - nám napsal,...

Nový rok 2008 v Jičíněvsi - Aneb "jak na Nový rok, tak po celý...

Silvestr 2007 v Jičíněvsi - Jak jsem strávili poslední den roku 2007? To...

Vánoce 2007 v Jičíněvsi - Ahojky všichni, vánoce jsem si užili...

Velká oslava s výletem - V sobotu 15. prosince se naše smečka spolu s...

Výlet do Bystřice za Diankou a Erikem -

Bubla: z naší dovolené v Chorvatsku

Úterý 12.6.2007

Velký výlet, panička zavelela a ráno jsem nasedli všichni do jejího auta a vyrazili směr Šibenik. Ostatní paničky fotily z okna jako o život a stále říkaly: ty mosty, jachty, to je super. Šibenic je historický malý přístav plný úzkých kamenných uliček a k tomu hrad, i tam naše výprava vyšplhala. A všude to vzrušo - představte si, že oni asi nikdy neviděli bígla a natož 5 pohromadě - no podivná zem :o) Po zdolání hradu jsme se vydali k autu a zamířili do Národního parku Krka - tam Vám to bylo :o)) cesta lesem po lávkách a všude pod nohama se valila voda tyrkysové barvy plná ryb a nakonec vodopády. Paničky se vrhly do plavek a honem do nich. Pak nás čekala velká večeře na dobití energie a domů do domečku.

Středa 13.6.2007

Odpočinek, koupání, slunění, Dia si stále opalovala bříško a tam musela být natřena krémem s UV faktorem :o)) a běhání po pláži :o)) Prostě bezstarostná dovolená.

Čtvrtek 14.6.2007

Ráno jsem vyrazili po pobřeží směr Split. Split je velké město, se zbytky památek starého Říma, s velkým přístavem, hromadou uliček, které vypadají, že jsou slepé a pak vás další myší ulička dovede dál. Kolonáda je mramorová a bylo tam hodně obdivovatelů bíglů. Řada cestovatelů má místo paláce vyfocenou naši smečku :o)) Prohlídka města byla báječná. Nakoupili jsem dárečky, pojedli zmrzlinku a pak se vydali autíčkem směrem na Makarskou. Zastavili jsem u řady borovic a nastalo další koupání. A zde to teprve stálo za to, oblázková pláž po nájedzu paniček byla prohrabaná a v taškách kamínky, mušličky… A ty vlny - no fyzika je fyzika - otevřené moře je divočejší. Zde si splnila teta Jana přání vyfotit pejsky a západ slunce a po dálnici jsem mazali do pelíšku - byla už zase tma.


 

< dovolená... loučení >

Komentáře

  1. Bubla · 27.06.2007 20:53

    No a to to není tak daleko a mjí moc rádi pejsky :o)

  2. Forsynka · 27.06.2007 20:24

    No teda páááni, vy jste si to krásně všichni užili, páníčci i pesani! Dovolená super, výstava - gratuluju jí i moje smečka, pa pa Fors. Jo a mamíííí, pac a pusu

  3. Torpéda ze Strašnic · 25.06.2007 09:54

    teda smečko, tak podle foteček ste si užíli báječnou dovolenou :) .... koupáníčko, slunění a relaxík prostě dovolená jak ma bejt .... to bychom taky brali ;-) ... a samo gratulujem ke krasným umístěním na výstavičce :)

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: